Prikbord

notitieboek gras

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Coaching

In een high-impact traject, het Top professional coaching (TPC) traject, begeleiden we jou als professional naar een hoger professioneel niveau. Zodat je meer resultaat, impact en plezier ervaart.

Herken je dit?

Je hebt dromen. Die wil je graag realiseren. Maar je twijfelt of dat gaat lukken. Daarom kom je niet tot iets concreets.

of

Je functioneert prima, maar als je werk moeilijker wordt, bots je tegen je grenzen aan. De mensen om je heen zijn niet tevreden. Je voelt druk en onvrede en wilt veel relaxter om gaan met lastige situaties. Bewust kunnen kiezen uit verschillende aanpakken. Boven de materie staan en vrijheid ervaren. Op een krachtige en vanzelfsprekende manier jezelf zijn. Maar hoe bereik je zo’n niveau? Hoe ziet dat er voor jou uit?

of

Je vindt je werk best leuk en doet het best goed. Toch heb je het gevoel dat er meer in zit. Er zijn mensen die hetzelfde werk met speelser gemak doen, leukere klussen krijgen, meer plezier hebben. Jij wilt ook je expertise opbouwen, mooier werk krijgen, vaker in een flow werken. Maar hoe word je beter in je werk? Gewoon doorgaan en meer ervaring opdoen werkt niet. Daarvoor is het nodig dat je slim leert.

Het is behoorlijk lastig je grenzen te verleggen. Maar het kan wel. Zeker onder begeleiding van iemand die verstand heeft van ontwikkeling en je helpt groeien. Als je weet hoe ontwikkeling voor jou werkt, heb je hier duurzaam profijt van. Je kunt blijven groeien op het gebied dat jij wilt.

Hoe zou het zijn als je iemand had:

  • Met wie je je dromen deelt. Iemand die je uitdaagt om deze in haalbare stappen te realiseren.
  • Die je helpt om meer zelfinzicht te krijgen zodat je je unieke sterke punten beter benut. Zodat je weet hoe jij veel waarde toevoegt aan je omgeving.
  • Die samen met jou een plan op maat maakt, feedback geeft, helpt om gemotiveerd te blijven zodat je echt stappen zet en volhoudt.
  • Die je leert om slim te leren met methoden die zijn afgekeken van toppresteerders op diverse gebieden. Zodat je op jouw vakgebied op hoger niveau presteert en voor mooier werk wordt gevraagd.
  • Die samen met jou een stimulerende omgeving om je heen creëert, zodat je duurzaam uitgedaagd en gesteund blijft in je persoonlijke groei.

 

Het TPC traject begeleidt je om de stap te zetten naar een hoger professioneel niveau. Zodat je je droom kunt realiseren, mooi werk kunt doen, meer impact hebt.

Bel 06-37 65 78 of mail voor meer informatie of een vrijblijvende intake.

workshop 4 webs form

Top professional coaching
 

TPC begeleidt je in vijf stappen naar een hoger professioneel niveau. Met persoonlijke coaching, inspirerende opdrachten, een bijzondere ontmoeting, materiaal dat je kunt downloaden en een plan op maat.

Stap 1: Je dromen en sterke punten in beeld

Je brengt je dromen en ambities in beeld zodat ze je motiveren acties te ondernemen. Ook gaan we op zoek naar jouw positieve kern. Wanneer ben jij op je best? Wat zijn jouw unieke vaardigheden waarmee jij waarde kunt scheppen?

Stap 2: Bijzondere ontmoeting

Je leert veel van inspirerende rolmodellen. Eén van hen ga je ontmoeten. We helpen je om hem of haar te benaderen en een gesprek van hoge kwaliteit voor te bereiden. Met een aantal beproefde hulpmiddelen zorgen we dat je zoveel mogelijk rendement haalt uit dit gesprek.

Stap 3. Je einddoel vertaald in haalbare tussendoelen

In een persoonlijk gesprek vertaal je met je coach de gewenste verandering in een concreet doel. Dat concrete doel knippen jullie op in een reeks kleine veranderingen, die samen in de juiste volgorde leiden tot de gewenste grote verandering. We bedenken hoe je de eerste kleine verandering kunt bereiken. Je experimenteert en versterkt je vaardigheden.

Stap 4. Je leert slim leren en krijgt een plan op maat

Met een spel leer je de principes van slim leren. Je kijkt welke principes bij jou passen. Deze kennis helpt je in de toekomst om jezelf effectief en duurzaam te ontwikkelen. Terugkijkend op de eerste experimenten, vul je met je coach je persoonlijk leerplan verder in. Hoe ga je experimenteren met je volgende deeldoelstelling? Hoe richt je je omgeving zo in dat deze je maximaal ondersteunt?

Stap 5. Volhouden, vooruit kijken

Je bent nu zo ver dat je je slim kunt ontwikkelen en de omstandigheden hebt gecreëerd die je faciliteren. In dit gesprek kijken jij en je coach naar je voortgang en naar aandachtspunten. Zie het als een vliegwiel dat een extra draai krijgt zodat jij effectief zelfstandig verder kunt.

Bewaren

Bewaren